Little Known Facts About su kaçağı tespit.

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak thirty yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

su kaçak tespiti Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Su kaçağı tamiri işlemleri sonrasında resimler çekilmeli ve yapılan işlemler kalem kalem servis formuna yazılıp teslim alınmalıdır.

Su kaçağı kırılan yerde bulunmaz ise tekrar su kaçağı şüphesi bulunan diğer yerler kırılırdı.

Termal özelliğe sahip olan su kaçağı tespit bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler su kaçağı tespit belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan bir cihazdır.

Servis kaydı oluşturup saat 23 10 sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Su kaçağı olduğunda asla ihmal edilmemelidir. Cihazla su kaçağı bulma hizmeti veren Uzmanlar tesisat su kaçak tespit servisinden propertyım alınmalıdır.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat su tesisatçısı alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol su tesisatçısı ettirmeniz gerekir.

Report this wiki page